Over ons

Vastgoed Beheer D. Compier is een jong bedrijf met een ervaren achtergond. Door de jaren heen is er een selectief en betrouwbaar contact met een groot aantal zelfstandigen en bedrijven opgebouwd. Hierdoor wordt er bij renovaties en onderhoud vakwerk op maat geleverd. Het administratieve gedeelte van het beheer wordt geheel voor rekening genomen door Vastgoed Beheer D.Compier zelf.

DIENSTEN

Vastgoed Beheer D. Compier heeft zich gespecialiseerd in alle werkzaamheden die komen kijken bij het beheer van zakelijk dan wel particulier onroerend goed. De werkzaamheden kunnen in dat geval gesplitst worden in twee deelgebieden, namelijk de administratieve en de renovatie / onderhoudswerkzaamheden. Men is zelf vrij om te kiezen in hoeverre men het beheer van het onroerend goed aan Vastgoed Beheer D. Compier overlaat, men kan kiezen voor het totaalpakket, maar ook voor 1 van de twee deelgebieden die komen kijken bij het beheer van onroerend goed. Uiteraard is ook een ieder welkom die alleen renovatie of onderhoudswerkzaamheden wil laten uitvoeren door Vastgoed Beheer D. Compier, zonder het pand in beheer te stellen. Ook dan zal men op maat geholpen worden. Een specifieke opsomming van de werkzaamheden die Vastgoed Beheer D. Compier verzorgt, vindt men onder het kopje Diensten.

KORTOM

Vastgoed Beheer D. Compier is de partner voor de vastgoed eigenaar, zowel voor het totale beheer als bij de onderhoudswerkzaamheden of renovaties. Het bedrijf streeft naar kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit is mogelijk door de jarenlange goede contacten met diverse gerenomeerde onderhoudsbedrijven. Tevens streeft Vastgoed Beheer D. Compier naar een goede verhouding met de huurders door veel persoonlijk contact, aangezien dit het prettigste samenwerken is voor alle partijen. Tot slot is men er ook voor de woningzoekenden door het aanbieden van goed onderhouden woningen dan wel bedrijfsruimtes.